מצרכים:
2 כפות שמן
1 קג בשר בקר (מספר 4/5)
1 יח בצל לבן גדול
2 יח גזר
2 גבעולי סלרי
1 כוס יין אדום
עלי דפנה
פלפל אנגלי
1 בצל לבן חצוך לרצועות
1 פלפל חתוך לרצועות
1 סלסלת פטריות שמפניון
1 כפית פפריקה מעושנת
מיקרו כוסברה
אופן ההכנה:
בסיר עם שמן זית מטגנים את הבשר מכל הכיוונים ומוציאים מהסיר
מטגנים בשומן שבסיר את הירקות, מחזירים את הבשר ומוסיפים את היין.
מוסיפים מים כדי כיסוי ומוסיפים עלי דפנה, פלפל אנגלי ותימין.
מרתיחים ומבשלים על אש נמוכה עד שהבשר מתפרק (כ-3 שעות)
מורידים מהאש ומצננים בנוזל (עדיף לילה).
מסננים ושומרים את הנוזל.
הנוזל- מחזירים לסיר ומרתיחים עד צימצום הנוזל ב-2/3
את הירקות זורקים
את הבשר מפוררים לשערות
במחבת מטגנים במעט שמן את הבצל, הפטריות והפלפלים, מתבלים בפפריקה מעושנת
מוסיפים את הבשר המפורר והנוזל המצומצם.
חותכים חלה לאורכה, ממלאים בבשר מפורק ומפזרים מיקרו כוסברה בנדיבות רבה לרכישה באתר המשלוחים שלנו >> https://mypips.app/alalim
Comentarios