מצרכים ל-4 מנות:
ויניגרט הדרים
מיץ מתפוז אחד
חצי כפית מלח
1 כפית חרדל דיגון גרגירים
2 כפיות סילן
3 כפות שמן זית
מערבבים את כל חומרי הגלם יחד עד איחוד
חזה עוף בתפוזים וחרדל
1 חזה עוף נקי מעצמות וגידים
מיץ מתפוז אחד
1 כפית גדושה חרדל דיגון חלק
1/2 כפית מלח
2 כפות שמן זית
משהים את העוף במרינדה במשך כשעתיים
למחבת קרה עם מכסה מכניסים את העוף יחד עם המרינדה
מבשלים על חום גבוה מכוסה עד הלבנת חזה העוף, הופכים וממשיכים לבשל עד אידוי של כל הנוזלים.
הופכים שוב עד קבלת צבע זהוב
לסלט
1 חסה לאליק
1 חסה סלנובה
פילטים של תפוז ותפוז דם
1 ראש ברוקולי מופרד לפרחים גדולים
1 אבוקדו
חופן זיתי קלמטה
חופן אגוזי מלך
קולים את אגוזי המלך בתנור שחומם מראש ל-150 מעלות למשך כ-8 דקות
חולטים את ראשי הברוקולי במים רותחים ומומלחים ומצננים
קורעים את החסה לחתיכות גדולות
פורסים את העוף לפרוסות עבות
מערבבים את כל מרכיבי המנה ומגישים
הוראות הכנה:
מערבבים את האפונה, הטבעות בצל, צנונית מגורדת ועלי המיקרו
מתבלים במיץ לימון, מלח ופלפל ושמן זית
מערבבים ומעבירים לצלחת הגשה
מפזרים את גבינת הפטה וסומק מעל
לרכישה באתר המשלוחים שלנו >> https://mypips.app/alalim
Comentarios