top of page
קטלוג המוצרים שלנו
טכניקות גידול מתקדמות ואקולוגיות, שפותחו על ידינו וקטיף ואריזה
שמתוזמנים בקפידה, מבטיחים את רעננות המוצרים במשך ימים רבים.
המוצרים מגיעים ללקוחותינו טריים כמו ברגע שנקטפו, חתוכים ומוכנים לשימוש.
וואסבינה
עלה ירקרק קטן ויפה, טעמו כטעם הוואסבי, אך עדין יותר. מתאים לשילוב בסושי , מוקפץ ומאכלים אסייתים, עשיר בויטמינים A,B,C,E
אמרנטוס
עלעלים עדינים בצורת אליפסה מאורכת, צבעם ארגמני ירקרק, נישאים על גבעולים דקיקים בגוון ורדרד. טעמו של האמרנטוס ניאטרלי. הוא משמש בעיקר לקישוט מנות, חביב השפים. הוספת אמרנטוס לבצקים של פסטות, מאפי פוקצ'ה ולחמניות למיניהן תעניק להן צבע ורדרד מיוחד במינו.
עלי אמרנטוס מכילים ריכוז גבוה של נוגדי חימצון, ויטמין C, ויטמין A וויטמין K. בנוסף הם מכילים פולאט (חומצה פולית), וסיבים תזונתיים.
עלי אמרנטוס מכילים ריכוז גבוה של נוגדי חימצון, ויטמין C, ויטמין A וויטמין K. בנוסף הם מכילים פולאט (חומצה פולית), וסיבים תזונתיים.
סורל אדום
סורל נקרא בעברית חומעה או חמציץ. עליו דלים מאוד בקלוריות אך עשירים בויטמין A האחראי על תפקוד תקין של הגוף ומערכת הראייה.
לעלי הסורל טעם חמצמץ ולכן הם יתאימו לכל תבשיל, סלט או מאפה במקום המרכיב החמוץ. אפשר לשלב אותם בסלט ירוק, מרק קובה חמוסטה או מאפה ירוקים ועלי פילו. לעלי הסורל הללו עורק אדום שיוסיף צבע נפלא לסלט הירוק.
לעלי הסורל טעם חמצמץ ולכן הם יתאימו לכל תבשיל, סלט או מאפה במקום המרכיב החמוץ. אפשר לשלב אותם בסלט ירוק, מרק קובה חמוסטה או מאפה ירוקים ועלי פילו. לעלי הסורל הללו עורק אדום שיוסיף צבע נפלא לסלט הירוק.
מיקרו אפונה
גבעול צעיר מעוטר בקנוקנות מסתלסלות ועלעלים עדינים בעל טעם מתוק ורענן כטעמה של אפונת הגינה. מיקרו אפונה משמשת כמרכיב עיקרי בשייק בריאות, כאשר המתיקות הטבעית שלה מייתרת את הצורך להוסיף ממתיקים אחרים. שילובה בסלט ירוק יעשיר את הטעם וישדרג את המראה.
מיקרו אפונה נמצאת במקום הראשון מבין עלי המיקרו בהם נעשה שימוש לעיטור מנות על ידי שפים במסעדות מובילות.
מקור מצוין של ויטמינים C ו-A וכן של חומצה פולית
מיקרו אפונה נמצאת במקום הראשון מבין עלי המיקרו בהם נעשה שימוש לעיטור מנות על ידי שפים במסעדות מובילות.
מקור מצוין של ויטמינים C ו-A וכן של חומצה פולית
מיקרו בזיל אדום
טעם וארומה מרוכזת של בזיל בעלעלים בשרניים בגוון ירוק עמוק או סגול. משמש כעשב תיבול למנות איטלקיות, פסטות, סלט קפרזה רענן עם עגבניות טריות ומוצרלה. משמש גם להכנת רוטב פסטו וכתוספת למאפים.
מבחינה בריאותית, מיקרו בזיל ידוע שמסייע לטיפול בבעיות במעי הגס ודלקות פרקים, הוא עשיר בנוגדי חימצון ומכיל ריכוז גבוה של ויטמינים A, C ו-K
מבחינה בריאותית, מיקרו בזיל ידוע שמסייע לטיפול בבעיות במעי הגס ודלקות פרקים, הוא עשיר בנוגדי חימצון ומכיל ריכוז גבוה של ויטמינים A, C ו-K
מיקרו בזיל ירוק
טעם וארומה מרוכזת של בזיל בעלעלים בשרניים בגוון ירוק עמוק או סגול. משמש כעשב תיבול למנות איטלקיות, פסטות, סלט קפרזה רענן עם עגבניות טריות ומוצרלה. משמש גם להכנת רוטב פסטו וכתוספת למאפים.
מבחינה בריאותית, מיקרו בזיל ידוע שמסייע לטיפול בבעיות במעי הגס ודלקות פרקים, הוא עשיר בנוגדי חימצון ומכיל ריכוז גבוה של ויטמינים A, C ו-K.
מבחינה בריאותית, מיקרו בזיל ידוע שמסייע לטיפול בבעיות במעי הגס ודלקות פרקים, הוא עשיר בנוגדי חימצון ומכיל ריכוז גבוה של ויטמינים A, C ו-K.
מיקרו ברוקלי
הבריא והמזין מבין כל עלי המיקרו. לברוקולי טעם עדין, עשבוני. בזכות הערכים התזונתיים שלו הוא מומלץ לצריכה יומיומית. אפשר להוסיף אותו בכמות נדיבה לשייק פירות, כתחליף לחסה בכריכים או כתוספת לסלטים טריים.
נבטי הברוקולי נמצאים בראש רשימת המזונות המומלצים לחולי סרטן בזכות החומר סולפורפן (Sulforphane) המצוי בהם. הסולפורפן הודגם בניסויים מדעיים כגורם לתמותה של תאים סרטניים. צריכה של נבטי ברוקולי קשורה גם בהורדת כולסטרול (LDL) ושיפור קליטת הסידן בעצמות.
נבטי הברוקולי מכילים ריכוזים גבוהים של ויטמין C וויטמין A וכן סידן וברזל.
נבטי הברוקולי נמצאים בראש רשימת המזונות המומלצים לחולי סרטן בזכות החומר סולפורפן (Sulforphane) המצוי בהם. הסולפורפן הודגם בניסויים מדעיים כגורם לתמותה של תאים סרטניים. צריכה של נבטי ברוקולי קשורה גם בהורדת כולסטרול (LDL) ושיפור קליטת הסידן בעצמות.
נבטי הברוקולי מכילים ריכוזים גבוהים של ויטמין C וויטמין A וכן סידן וברזל.
מיקרו חילבה
צמח נפוץ מאוד בקרב יוצאי תימן. לחילבה מגוון סגולות בריאותיות: מסייע לשמירה על לחץ דם תקין, ממתן התפתחות מחלות קשות ומאזן רמות שומנים וסוכר בדם במנגנונים שונים המאפשרים שמירה על הלבלב ועיכוב תהליכי סוכרת.
איך משתמשים?
כותשים את הצמח, מוסיפים מים ותבלינים כמו פלפל שחור, שום, לימון ומערבבים עד להקצפה. ניתן להשתמש כרוטב למאכלים..
איך משתמשים?
כותשים את הצמח, מוסיפים מים ותבלינים כמו פלפל שחור, שום, לימון ומערבבים עד להקצפה. ניתן להשתמש כרוטב למאכלים..
מיקרו חרדל-ירוק
עלים בצבע ירוק חזק ויפה, טעמו חזק וחריף של חרדל, מתאים על מנות בקר קר, סלטים וכריכים כתחליף לחרדל התעשייתי
מיקרו חרדל אדום
טעם חריף וחזק מספק מגוון צבעים וטקסטורה ירוק אדום וסגלגל. טעמו ייחודי. הולך טוב עם מנות בשר וסלטים. מכיל: סידן, ברזל, מגנזיום, נוגדי חמצון ועוד. מכיל רמות גבוהות של ויטמינים איי, בי, סי, אי.
מיקרו טימין
עלים קטנים ועדינים עם מרקם של עשב תיבול שמציע טעם ים תיכוני עשיר ומגוון. מצוין עם מנות עוף, פסטה, מרקים ותבשילים.
להבדיל מהטמין הרגיל ניתן להשתמש בו כפי שהוא ואין צורך להפריד את הגבעול מהעלים ולזרוק חלק נכבד מהצמח.
מקור טוב של ברזל, נחושת, סיבים תזונתיים וויטמין איי וסי.
להבדיל מהטמין הרגיל ניתן להשתמש בו כפי שהוא ואין צורך להפריד את הגבעול מהעלים ולזרוק חלק נכבד מהצמח.
מקור טוב של ברזל, נחושת, סיבים תזונתיים וויטמין איי וסי.
מיקרו כוסברה
עלעלי המיקרו כוסברה מפתיעים בעוצמת טעם הכוסברה האופייני בשילוב עם טעמם הייחודי של קליפות הזרעים הנישאות על גבי הפסיגים. העלעלים מעולים כתחליף איכותי לכוסברה בכל תבשיל אסיאתי / הודי, בסלטים טריים, להכנת ממרח (פסטו) ולקישוט מנות.
מבחינה תזונתית צריכה של מיקרו כוסברה קשורה בהורדת הכולסטרול הרע (LDL) והורדת רמת הסוכר בדם. המיקרו כוסברה עשיר בנוגדי חימצון, לוטאין ויטמין K, A ו-C
מבחינה תזונתית צריכה של מיקרו כוסברה קשורה בהורדת הכולסטרול הרע (LDL) והורדת רמת הסוכר בדם. המיקרו כוסברה עשיר בנוגדי חימצון, לוטאין ויטמין K, A ו-C
מיקרו מיזונה אדומה
מיזונה הוא סוג של חרדל אסייתי. לעלי המיקרו צורת לב וטעמם עדין יותר בהשוואה לחרדלים האחרים ומריר מעט. קיימים שני זנים עיקריים הנבדלים ביניהם בצבעם. האחד צבעו ירוק צהבהב והשני אדמדם סגלגל. המיזונה בעלת מרקם עסיסי והיא חביבה מאד על המטבח היפני. מתאימה כתוספת לסלט, לליווי מנות של פירות ים ולכריכי נקניק ובשר.
ערכה הקלורי של המיזונה נמוך מאד, רק כ-23 קלוריות ל-100 גר'. כמו יתר עלי המיקרו ממשפחת המצליבים (ברוקולי, קייל, חרדל...) היא עשירה בנוגדי חימצון ובויטמינים K, A ו-C.
ערכה הקלורי של המיזונה נמוך מאד, רק כ-23 קלוריות ל-100 גר'. כמו יתר עלי המיקרו ממשפחת המצליבים (ברוקולי, קייל, חרדל...) היא עשירה בנוגדי חימצון ובויטמינים K, A ו-C.
מיקרו מיזונה ירוקה
מיזונה הוא סוג של חרדל אסייתי. לעלי המיקרו צורת לב וטעמם עדין יותר בהשוואה לחרדלים האחרים ומריר מעט. קיימים שני זנים עיקריים הנבדלים ביניהם בצבעם. האחד צבעו ירוק צהבהב והשני אדמדם סגלגל. המיזונה בעלת מרקם עסיסי והיא חביבה מאד על המטבח היפני. מתאימה כתוספת לסלט, לליווי מנות של פירות ים ולכריכי נקניק ובשר.
ערכה הקלורי של המיזונה נמוך מאד, רק כ-23 קלוריות ל-100 גר'. כמו יתר עלי המיקרו ממשפחת המצליבים (ברוקולי, קייל, חרדל...) היא עשירה בנוגדי חימצון ובויטמינים K, A ו-C.
ערכה הקלורי של המיזונה נמוך מאד, רק כ-23 קלוריות ל-100 גר'. כמו יתר עלי המיקרו ממשפחת המצליבים (ברוקולי, קייל, חרדל...) היא עשירה בנוגדי חימצון ובויטמינים K, A ו-C.
מיקס סלסלט
סלסלט היא תערובת של עלי מיקרו שונים, חלקם בעלי טעם ניאטרלי ואחרים בעלי חריפות עדינה. "בלנד" של טעמים וויטמינים. מומלץ לשילוב בסלט טרי, בכריך או סתם לנשנש.
מיקרו סאקורה
סוג של צנון אך צבעוני ויפה יותר, טעמו חזק ומרוכז, מתאים לקישוט לצד דגים ובשר
מכיל ויטמינים אי, בי, סי ואי.
מכיל ויטמינים אי, בי, סי ואי.
מיקרו סלק ירוק
עלים המשמשים לעיתים קרובות לבישול ים תיכוני טעמו מעט מריר שמתפוגג עם הבישול אך משאיר טעם עדין ואשיר יותר משל תרד מבושל. יכול להתאים גם לסלטים.
כים בו ברזל, אשלגן, מגנזיום, ומינרלים חשובים כמו כן מכילויטמינים A, C ,K
כים בו ברזל, אשלגן, מגנזיום, ומינרלים חשובים כמו כן מכילויטמינים A, C ,K
מיקרו פקצ'וי
מקורו במזרח הרחוק, במטבח הסיני. הפאק צ'וי (בוק צ'וי) הוא בן למשפחת המצליבים, קרוב משפחתם של הקייל, הכרובית והברוקולי אך בשונה מהם, הוא בעל מרקם משי חלק ונעים ומעוטר בעלים ירוקים רחבים.
את הפק צ'וי אפשר לאכול טרי או מבושל. הוא מתאים לסלט ירוק, למוקפץ אסייתי או למרק.
את הפק צ'וי אפשר לאכול טרי או מבושל. הוא מתאים לסלט ירוק, למוקפץ אסייתי או למרק.
מיקרו פטרוזיליה
מיקרו פטרוזיליה הם זוג העלים הצעירים הראשונים המתפתחים מזרע הפטרוזיליה. מרקמם העדין של הגבעולים והעלים הצעירים וטעם הפטרוזיליה העז הופך אותם למוצר מועדף על פני הפטרוזיליה הרגילה עבור סנדוויצ'ים וסלטים טריים. כמו יתר עלי המיקרו גם הפטרוזיליה נהדרת לקישוט מנות, בעיקר פסטות ותבשילים איטלקיים אחרים.
מיקרו פטרוזיליה עשירה בויטמינים ומינרלים מזינים. הבולטים שבהם ויטמין K, A ו-C, חומצה פולית וברזל.
מיקרו פטרוזיליה עשירה בויטמינים ומינרלים מזינים. הבולטים שבהם ויטמין K, A ו-C, חומצה פולית וברזל.
פרחי-אוקסליס
פרחים סגולים ויפיפיים טעמם חמוץ ומרענן כפי שהגבעול של האוקסליס , מתאים לקינוחים וקישוט מנות(אכיל כמובן)
מיקרו צנונית
גבעולים ורודים אדומים יפיפיים הנושאים זוג עלעלים ירוקים בצורת לב. מיקרו צנונית מושלם לקישוט מנות להן הוא יוסיף מגווניו המיוחדים. טעמם של המיקרו צנונית חריף, ומרקמם בשרני. העלעלים מצוינים כתוספת לסלט, לכריכים, לצד סושי, שסימי ומנות מרק.
מיקרו ראשד
עלים כהים ירוקים ובעלי צורה אליפטית איחודית.
טעם חזק של פלפל. רמות גבוהות של חומצה פולית
ועשיר בויטמינים אי, בי, סי ואי
טעם חזק של פלפל. רמות גבוהות של חומצה פולית
ועשיר בויטמינים אי, בי, סי ואי
מיקרו קייל
כרוב עלים
(שם מדעי: Brassica oleracea acephala; ידוע גם בשמות קֶייל או עלי כרוב מסולסלים)
הוא תת-מין של כרוב הבר. זהו ירק בעל עלים ירוקים או סגולים, ולאותו סוג משתייכים גם כרוב, כרובית, ברוקולי, קולורבי, לפת, לפתית ועוד. זנים מתורבתים מסוימים של כרוב על נפוצים כירק מאכל, ואילו זנים מתורבתים אחרים נפוצים כצמח נוי.
(שם מדעי: Brassica oleracea acephala; ידוע גם בשמות קֶייל או עלי כרוב מסולסלים)
הוא תת-מין של כרוב הבר. זהו ירק בעל עלים ירוקים או סגולים, ולאותו סוג משתייכים גם כרוב, כרובית, ברוקולי, קולורבי, לפת, לפתית ועוד. זנים מתורבתים מסוימים של כרוב על נפוצים כירק מאכל, ואילו זנים מתורבתים אחרים נפוצים כצמח נוי.
מיקרו רוקט
עלה יפיפה בצורת לב עם טעם
פלפלי עדין וחריף כאחד.
מצויין לפיצות שנאפו בטאבון, פסטות טריות
עם שמן זית ופרמז'ן דגים טריים ועוד..
עשיר בויטמינים אי, בי, סי וקיי
פלפלי עדין וחריף כאחד.
מצויין לפיצות שנאפו בטאבון, פסטות טריות
עם שמן זית ופרמז'ן דגים טריים ועוד..
עשיר בויטמינים אי, בי, סי וקיי
מיקרו שיסו-אדום
עלים אדומים ויפים מגיעים אלינו מהמטבח היפני . מתאים בקישוט ובסיס לסושי וסאשימי
מכיל סידן, ברזל, אשלגן וסיבים תזונתיים,
ויטמינים אי וסי
מכיל סידן, ברזל, אשלגן וסיבים תזונתיים,
ויטמינים אי וסי
bottom of page